Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Chris Dyson Architects

Chris Dyson Architects

London, UK

pinterest

Chris Dyson Architects - The Old Barracks

Chris Dyson Architects

Small grade II listed Mews house complete internal refurbishment.

Photographs by

Peter Landers


 



 



 



 



 



 



 



 



This residential project in West London was completed in late 2017. The existing property is a small grade II listed mews house located within the Grosvenor Estate.

The client’s brief was to completely remodel the house and create a dining area separate from the kitchen. By covering the small rear courtyard with a sliding rooflight, this allowed us to create the required separate dining space whilst keeping it connected to the kitchen.

Word from the architect

Due to the small size of the property, the materials and colour palette were kept very simple and consistent throughout. A combination of black, white and grey was used, with bespoke joinery elements to complement these colour tones.