Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Chris Dyson Architects

Chris Dyson Architects

London, UK

pinterest

Chris Dyson Architects - Spitalfields House

Chris Dyson Architects

Bright and airy modern space crafted out of a historic Spitalfeilds House making for a fantastic family home.

Main Reception Room

Main Reception Room 



 



 



 



 



 



 



 



 



The aim of this project included the rearrangement of the accommodation to
make the most of the open aspect to the south to bring more light into the house.
It also included the provision of additional space on a new basement level.
With the northward orientation of the front facade, the proposal sought to create
a new south facing conservatory space allowing a greater sense of openness and
light to reach deep into the plan of the house at ground and first floor levels.
Above, at first floor level, additional usable space was created through the addition
of a principal drawing room, which overlooks the conservatory space.