Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Chris Dyson Architects

Chris Dyson Architects

London, UK

pinterest

Chris Dyson Architects - Shoreditch Warehouse Conversion

Chris Dyson Architects

Warehouse refurbishment into family home within the Fournier Street Conservation Area.

First Floor Reception Room

First Floor Reception Room  



 



 



 



 



 



 



 



This project involved the conversion of a Warehouse within the Fournier Street Conservation Area to create a beautiful family home. The proposal included the removal of a modern shed and reinstatement of a courtyard at the rear of the property to bring natural light into the bedroom and en-suite. To bring light deeper into the living space the work also involved the replacement of the existing aging roof-light with a fritted walk-on roof-light fitted flush with adjacent new decking finishes. New timber privacy screens have been introduced to shield views and noise to neighbouring properties where the enjoyment of the garden is experienced internally with the introduction of double glazed steel framed doors at ground floor level and double pivot door to terrace.