Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Chris Dyson Architects

Chris Dyson Architects

London, UK

pinterest

Chris Dyson Architects - Maple Court

Chris Dyson Architects

Extension of top floor apartment and balcony.

 



 



 



New Extension and Deck

New Extension and Deck 



6 Maple Court is a two bedroom 3rd floor duplex apartment. It has three 3rd floor balconies and a 4th floor roof terrace. Part of this project, in 2010, was to extend the 4th Floor sun room to create a new living room, and landscape the 4th floor roof terrace. Following this, a proposal was to increase the area of the master bedroom by approx 4 meters squared whilst still leaving enough room on the terrace for table and chairs. It was important for this extension to look part of the original building and to even re use materials where possible.