Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Chris Dyson Architects

Chris Dyson Architects

London, UK

pinterest

Chris Dyson Architects - Hugenot Physicians House

Chris Dyson Architects

A Georgian family home refurbishment in the heart of London's historic Spitalfeilds area.

 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



Living Room with a High Quality Finish

Living Room with a High Quality Finish 



A family home for 4 persons and two cats transformed a former Georgian plot that was previously used as a sweatshop in the 1950’s. Located just off Brick Lane the project comprises a glorious remodelled Georgian home, three bedrooms and two reception rooms and a large family kitchen dining room.

The attic storey is the master bedroom with commanding views out to the city of London. Two further bedrooms for Oliver and Isabella are situated on the second floor with a walk in wet room. The first floor is in keeping with the neighbourhood as a Piano Noble drawing room and the ground floor reception rooms lead to a small fern garden at the rear. The kitchen is modern and light located in the lower ground floor with direct access to the rear garden. The front of the house is entirely rebuilt in the Georgian style of 1725.