Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Carl Turner Architects

Carl Turner Architects

LONDON

pinterest

Carl Turner Architects - Peckham Levels

Carl Turner Architects

Peckham Levels offers much needed creative workspace, designed to inspire and support a new community of artists, makers and entrepreneurs, as well as providing benefits to the wider community. All tenants are creatives and independent businesses, mostly drawn from the local area, and selected on their commitment to contributing positively to the community through participation in a structured programme of outreach projects.

Photographs by

Tim Crocker


 



 



 



 



 



 



Peckham Levels is our second innovative workplace campus, delivered in collaboration with the social enterprise, Makeshift, and designed to support and inspire a new community of artists, makers and entrepreneurs.

Occupying seven of the previously ‘empty levels’ of the existing multi-storey car park the project delivers specialist facilities including creative studios, shared workshops, co-working, kiln rooms, 3D printing, among other uses and will be home to a diverse community of tenants, ranging from individual start-ups to organisations working in arts & culture. Communal areas on levels 05/06 will encourage visitors to mix with artists in a place of interaction and exchange, to build an identity and sense of place. Conceived as a ‘kunsthaus’ the project will act as a social space in the heart of Peckham with free event space, children’s play area, music venue, gallery, bars, restaurants, cafe, yoga studios and even a hair salon.

The commission was won by the practice through an open ideas competition run by Southwark Council in September 2015. The brief from Southwark required entries to demonstrate how the proposals could be designed, built and managed for the lifespan of the project. Our proposal, Peckham Levels offers much needed creative workspace, designed to inspire and support a new community of artists, makers and entrepreneurs, as well as providing benefits to the wider community.