Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



cameronwebsterarchitects

cameronwebsterarchitects

Glasgow, Scotland

Facebook

cameronwebsterarchitects - Lenzie

cameronwebsterarchitects

The reworking of a 1970s house creates a new relationship with the building's site, with contemporary, yet timeless, materials and form.

 



 



 



 



 



 



Side Extension

Side Extension 



High Level View from Garden

High Level View from Garden 



Living Room Terrace

Living Room Terrace 



Kitchen

Kitchen 



Living Room Terrace

Living Room Terrace 



The existing house, which was built in the middle of the last century, had rather small rooms but a large mature garden sloping up to the south. The client required a bigger kitchen and dining room, together with an informal area for television and games. We extended the rear of the house to the south, raising the floor to the level of the existing lawn, with an open planned series of spaces to accommodate the client’s life style. We also reordered the entrance with a double height space, and planned a large master bedroom on top of the existing garage. The new additions are differentiated from the existing building by being clad in bronze.