Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects

LONDON

C.F. Møller Architects - Mayfair Apartment

C.F. Møller Architects

Apartment refurbishment in Mayfair, London.

Kitchen detail

Kitchen detail 



Living view

Living view 



Bathroom view

Bathroom view 



Bathroom detail

Bathroom detail 



C.F. Møller developed a proposal which refurbished and transformed a two bedroom Mayfair apartment in London.
The internal layout was improved, swapping the location of the second bedroom with the kitchen, so that an open plan space was created with kitchen, dining and living areas all flowing into each other.
C.F. Møller created a more modern look for the apartment by replacing carpets with timber flooring, and completely modernising internal bathrooms and services.
The energy usage was reduced by replacing the existing sashes with double glazed units and installing a modern low energy boiler.
As the apartment is located in the Mayfair Conservation Area, planning permission for the replacement of windows and new skylight had to be obtained.