Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Burwell Deakins Architects

Burwell Deakins Architects

London

Burwell Deakins Architects - Student Hub and Collaborative Learning Auditorium

Burwell Deakins Architects

New student hub and refurbished auditorium.

 



 



 



 



Student Hub and Collaborative Learning Auditorium

Student Hub and Collaborative Learning Auditorium 



Working within the circulation patterns of the David Kier Building, the new Student Hub and the revitalised lecture theatre combine to create an “open all hours” collaborative learning environment that extends the use of facilities beyond the standard academic day, providing a new, local, focus for student life. The interconnected levels and seating corrals combine to create a series of spaces that subtly move from public to private.