Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Brown + Brown Architects

Brown + Brown Architects

Aberdeen, United Kingdom

Facebook linkedin pinterest

Brown + Brown Architects - Ferryhill House

Brown + Brown Architects

Scandinavian-inspired refubrishment of a listed granite Aberdeen house

Photographs by

Nigel Rigden


Refurbished staircase

Refurbished staircase 



Front elevation of listed house

Front elevation of listed house 



Refurbished staircase

Refurbished staircase 



Living room

Living room 



Kitchen / dining

Kitchen / dining 



Dining room

Dining room 



Kitchen

Kitchen 



Kitchen Detail

Kitchen Detail 



Bathroom

Bathroom 



This beautiful house in Ferryhill, Aberdeen was decorated in a 1970s style, and was in need of significant renovation, as can be seen in the adjacent photographs.

The house was completely refurbished internally, to suit our client's simple Scandinavian taste in furniture, with all original features restored and enhanced, and some simple changes made to the internal layout.

All floors were sanded and treated with white oil, as was the original staircase, creating a light and clean feeling throughout the house.

More information can be found on our website - http://www.brownandbrownarchitects.com/portfolio/house-in-ferryhill/