Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Bradley Van Der Straeten

Bradley Van Der Straeten

London

Facebook linkedin pinterest

Bradley Van Der Straeten - The Studio

Bradley Van Der Straeten

The Studio is a self-build, two bedroom mews property located in the heart of Stoke Newington.

 



 



 



 



.



The Studio is a self-build, two bedroom mews property located in the heart of Stoke Newington, London. The existing property was in need of a complete overhaul to reach its full potential as a spacious and energy efficient property.

Bradley Van Der Straeten Architects undertook the design and build of the project, which provided the company with an exciting opportunity to experiment, hands on, with retrofit techniques.

The finished design has a playful character. The occupants can change the spaces regularly by sliding walls in and out and visitors can make discoveries of hidden cupboards and doors, making the property fun and joyful.

The project was a winner at the 2015 Wood Awards.