Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Bradley Van Der Straeten

Bradley Van Der Straeten

London

Facebook linkedin pinterest

Bradley Van Der Straeten - Hampstead Apartment

Bradley Van Der Straeten

A modern update for a classic mansion flat, using interior design and a clever rearrangement to create a fun, colourful and contemporary home.

 



.



 



 



 



 



 



 



The property is an old Victorian mansion flat located in West Hampstead. The flat needed an update and there was an opportunity to really exploit the potential of its proportions and make it suitable for open plan living.

The design moved the kitchen space to the front of the house, merging the kitchen and living room into one open plan living area giving the interior a more modern and spacious feel.

The design has enjoyed championing natural materials and making them a real feature. Brass is the signature material on the palette for the kitchen and bathroom. The golden colour creates warm tones and is more tactile than a cold marble or granite worktop.

The key success of this project is using a neutral palette of natural materials to integrate the period features of the property within modern and practical living spaces. The result is an apartment that will stand the test of time in terms of durability and design.

Word from the client

"I am so happy with the result of the renovation and I am so thankful to the guys at Bradley Van Der Straeten for helping me put together my dream home!?"
Zoe