Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Bradley Van Der Straeten

Bradley Van Der Straeten

London

Facebook linkedin pinterest

Bradley Van Der Straeten - De Beauvoir Square

Bradley Van Der Straeten

The interior refit and extension for this Grade II listed house in De Beauvoir Square invites the outside in, making a period property suitable for contemporary family living.

 



 



 



.



 



 



The interior refit and extension for this Grade II listed house in DeBeaviour Square invites the outside in. The extension introduces a double-height space to connect two levels of living to each other and to the garden.

At ground level, the introduction of double height windows with bi-fold doors give the family a sustained view of the garden. A large galley kitchen benefits from natural daylight and opens onto a new terrace and external kitchen cut out of the garden.

At the upper level a timber surround and balustrade produce a picture frame effect for the balcony, providing a viewing point over the garden from the living room. A home study has a picture window overlooking the double height-space.