Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Ben Adams Architects

Ben Adams Architects

London, United Kingdom

Facebook linkedin pinterest

Ben Adams Architects - The Bryant Building

Ben Adams Architects

Refurbishment of late 19th century former warehouse on Great Eastern St, Shoreditch

Bryant building exterior

Bryant building exterior 



Bryant building interior 2

Bryant building interior 2 



Bryant building interior 1

Bryant building interior 1 



Bryant building reception

Bryant building reception 



The Bryant Building is an existing late 19th century former warehouse situated on Great Eastern St in Shoreditch London. The character of the building is typical of the area, with a steel frame structure clad with London stock brickwork. It was originally used as a workshop and warehouse for furniture makers.

The refurbishment of the building restored the existing cast iron columns, beams and brickwork to their original character to reflect the character of the former warehouse. The works included replacement of the existing windows to a high performance timber sash window, lowering the ground floor for increased accessibility and infilling of the light-well to create an increase in floor space. A new reception to ground floor has been created with a polished concrete floor and a bespoke patinated brass desk. New exposed services and lighting were installed throughout.

In addition to this refurbishment, eight apartments will form a new roof extension to the existing building known as Willow Street Apartments.