Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Bell Phillips Architects

Bell Phillips Architects

London, United Kingdom

Bell Phillips Architects - Radlett Park Golf Club

Bell Phillips Architects

A stunning new facility for Radlett Park Golf Club

Nighttime view of clubhouse from golf course

Nighttime view of clubhouse from golf course 



View of clubhouse

View of clubhouse 



View of clubhouse from golf course

View of clubhouse from golf course 



Detail of clubhouse roof

Detail of clubhouse roof 



Panoramic view from the lounge

Panoramic view from the lounge 



We worked closely with Radlett Park Golf Club to design a new £2.5million clubhouse, and improve parts of the course, driving range and landscaping. The clubhouse takes advantage of the natural topography of the site so that one enters the building on the upper level into the spike bar, lounge bar and restaurant. From here a full width glazed façade with large sliding doors and adjoining terrace provide panoramic views across the course. Changing facilities, pro-shop and management suite have been planned on the lower level corresponding with the level of the adjacent golf course.