Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Bell Phillips Architects

Bell Phillips Architects

London, United Kingdom

Bell Phillips Architects - Judd School

Bell Phillips Architects

The Judd School is a well known boys’ grammar school in Tonbridge, Kent. New facilities are required to cater for a larger number of pupils and this project comprises a sleek, horizontal, three storey building containing changing rooms, biology department and dining hall.

External view

External view 



Internal view

Internal view 



The Judd School is a well known boys’ grammar school in Tonbridge, Kent. New facilities are required to cater for a larger number of pupils and this project comprises a sleek, horizontal, three storey building containing changing rooms, biology department and dining hall. The dining hall is located on the top floor, and together with a roof terrace, doubles as the perfect vantage point for sports on the adjacent pitch. The lower storeys are robust masonry with perforated aluminium vertical shading, while the dining hall is a lightweight glazed box allowing views in all directions.