Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Bell Phillips Architects

Bell Phillips Architects

London, United Kingdom

Bell Phillips Architects - Gasholder Park

Bell Phillips Architects

Giving new life to a Victorian icon

View from apartments

View from apartments 



View towards Regent's Canal

View towards Regent's Canal 



Steam cleaning to paving

Steam cleaning to paving 



Canopy detail with listed roller structure

Canopy detail with listed roller structure 



Canopy detail at night

Canopy detail at night 



Nighttime view towards Regent's Canal

Nighttime view towards Regent's Canal 



In 2008 we won a design competition to remodel the Grade II listed Gasholder No.8 as a new public space in the heart of King’s Cross. The fragile cast iron guide frame has been carefully dismantled, refurbished and relocated to a new site adjacent to the Regent’s Canal. A new park at the centre of the gasholder is framed by a stunning mirror-polished stainless steel colonnade which provides a contemporary counterpoint to the vast Victorian structure.