Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Barr Gazetas

Barr Gazetas

London

linkedin pinterest

Barr Gazetas - Hudson Sandler

Barr Gazetas

Leading PR consultancy Hudson Sandler approached Barr Gazetas to design the interior of their new offices in Charterhouse Square

Photographs by

Philip Vile


 



 



 



 



 



 



 



The company had just completed a major rebranding exercise and the partners wanted their new offices to reflect this change by providing exceptionally flexible, welcoming and progressive workspaces for their team. They also wanted the design to maximise the natural light and the leafy views across the Square.

The office arrivals space eschews the tradition of a reception desk and instead comprises a centralised hub with comfortable lounge seating for visitors, and an oversized bench table for hot desking and informal meals. Accessed from the hub is a large presentation space that can be adapted to suit whatever event is taking place, whether it be a boardroom presentation, a reception or screening, or an informal meeting. A large curtain creates a backdrop for a drop-down presentation screen, and when the curtain is drawn back the space is maximised.

At the opposite side of the floor plate there are five smaller meeting rooms with movable walls. Scattered around the open plan office are informal lounge clusters to encourage collaboration and informal working styles alongside traditional workstations. Throughout the furniture is light and easy to move to allow for maximum flexibility.

Hudson Sandler's new visual branding has been subtly incorporated into the spaces. The HS bird logo is picked out in relief on the three-dimensional slatted divider wall that greets visitors on arrival and is punched into acoustic screens throughout the office spaces. Brand colours are subtlety picked out in the colour palette of the joinery and furniture.