Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Barr Gazetas

Barr Gazetas

London

linkedin pinterest

Barr Gazetas - 20 North Audley Street

Barr Gazetas

This high-end office refurbishment has repositioned the building with a ‘residential’ feel reception, large new entrance and striking CAT A floors.

Photographs by

Philip Vile


 



 



 



 



Completed in November 2016, 20 North Audley Street is a CAT A office refurbishment undertaken for Thornspire Ltd. Located in Mayfair, just off Oxford Street, the building has been refurbished to provide exceptional office space, a new entrance/reception and basement occupier facilities including cycle parking, showers and lockers.

The previous office entrance had little street presence and suffered due to retail frontages either side of it. Part of the entrance upgrade involved the removal of a large stone column to create a wider glazed opening with a new black anodised canopy and framing for better definition.

Rather than being overly corporate, the reception, common parts and WCs are all designed using materials more commonly associated with the high-end residential sector. Oak parquet flooring, charred larch and marble tiles form the key material pallet which is used throughout the building.