Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Barbara Weiss Architects

Barbara Weiss Architects

London, United Kingdom

linkedin

Barbara Weiss Architects - CANONBURY HOUSE

Barbara Weiss Architects

Refurbishment and extension of a large Victorian house in Canonbury.

 



 



 



 



Canonbury House

Canonbury House 



 



 



 



 



 



 



BWA has completed the refurbishment and extension of a large Victorian house in Canonbury. The rear extension includes a large rooflight, a bold double height glass box, and a more traditional brick addition, to provide a practical kitchen and dining room flooded with light from above. A picture window and two walls of sliding-folding doors maximize the amount of natural light in kitchen and dining room and offer views out to the garden and terrace. A new modern oak stair links the lower ground floor living space with the original house above, which has been refurbished and reconfigured to provide bedrooms and bathrooms, as ever with plenty of storage.