Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Barbara Weiss Architects

Barbara Weiss Architects

London, United Kingdom

linkedin

Barbara Weiss Architects - APSLEY WAY

Barbara Weiss Architects

Refurbishment of industrial unit to fit-out a women's garment business.

 



 



 



 



 



 



BWA completed the design and fit-out of the headquarters for an established women's garment business. An existing, dilapidated light industrial unit has been fully refurbished to provide design studios, showrooms, administrative offices and a warehouse extending to almost 50,000 square feet over ground floor and a modified mezzanine level. The result is a clean, elegant and spacious environment, with carefully selected fittings and much natural light throughout.