Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Ash Sakula

Ash Sakula

London, United Kingdom

Ash Sakula - The Hive

Ash Sakula

A former post office becomes a community space for Camden's young people

 Gareth Gardner

Gareth Gardner 



 Gareth Gardner

Gareth Gardner 



 Gareth Gardner

Gareth Gardner 



 Gareth Gardner

Gareth Gardner 



 Gareth Gardner

Gareth Gardner 



 Gareth Gardner

Gareth Gardner 



Forming part of a parade of shops on Finchley Road, we have completed a new youth centre, The Hive, for the London Borough of Camden to be a safe and welcoming place for young people aged 16 to 24, who are caught in the gap between children’s and adults’ services.

The Hive is a place for young people to relax, study, meet new people and to get information about local services. There is a cinema, a café and a garden, as well as spaces for e-learning and personal study, and a social enterprise where young people can get experience to help build their CVs.

We codesigned The Hive, formerly a post office, in a series of workshops with the young people involved, giving them ownership of every aspect of the design of the project from the brief, to the overall layout, to details of finish and colour.

Regional Finalist, Civic Trust Awards 2017