Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Ash Sakula

Ash Sakula

London, United Kingdom

Ash Sakula - Old Police Station

Ash Sakula

Refurbishment and reuse

Former police station repurposed as artist's studios and shared workspaces

Former police station repurposed as artist's studios and shared workspaces 



 



 



 



 



As part of the regeneration of Queen Street in Colchester town centre, Ash Sakula are renovating a grade 2 listed building, a former Police Station, into a creative business centre for Colchester Borough Council and SPACE Studios.

The project will provide 40 studios for artists alongside coworking, hotdesking and meeting spaces for creative industries. A large street-facing café opens out into a courtyard at the rear, and will be open to the public throughout the day. The ground floor bar area will host evening talks, lectures and events.

The project is on site and will be completed in late 2016.