Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Holland Harvey Architects


Holland Harvey Architects

Location London

Awards

Short Listed - 2017 Restaurant & Bar Awards Short Listed - 2017 AJ Retrofit Awards Wood Awards 2016 - Bespoke Award

Project sectors

Specialist skills

  • Sustainable Design
  • Self-Build
  • Thermal Retrofit
  • Historic Restoration
  • Refurbishment

Services offered

Budget

  • Minimum no min
  • Maximum no max

Holland Harvey Architects

Frithville Gardens

This project transformed a tired end-of-terrace Victorian house in Frithville Gardens, Shepherd’s Bush into a contemporary 21st century family home.
A new master suite takes advantage of the enlarged floor plate at first floor, comprising walk-in wardrobes and an en-suite bathroom with sunken bath. The upper storeys provide four further bedrooms including a guest suite in the loft conversion, enjoying panoramic westerly views.

Holland Harvey Architects

Gail's Hove

Situated a stone’s throw from the south coast, our design Gail’s Bakery utilises simple, honest detailing and raw materials to celebrate the stripped back interior at this prominent location.

Holland Harvey Architects

Gail's Neo Bankside

The Stirling Prize nominated, and RIBA Award winning Neo Bankside development by Rogers Stirk Harbour adjacent to Herzog & de Meuron’s extension to the Tate Modern, is the site for our latest artisan bakery for Gail’s.

Holland Harvey Architects

Gail's St Albans

A mosaic floor welcomes customers to Gail’s Bakery on a prominent corner of the high street in the historic market town of St Albans – a subtle recognition of the town’s Roman heritage.

Holland Harvey Architects

Gail's Summertown

Gail’s located in Summertown, in ‘the city of dreaming spires’ – our design references the city’s architectural history, emulating the decorative panelling of many of its iconic, collegiate interiors.

Holland Harvey Architects

Mill Row

The old laundry room above a flat in a 1930s residential block on Mill Row, Haggerston has been transformed into an open plan, duplex apartment for a young family.

Holland Harvey Architects

Old Town

A neon sign reading “CONTENTMENT PASSE RICHESSE” (sic.) adorns the main wall and greets customers to our artisan bakery in Clapham Old Town for Gail’s.

Holland Harvey Architects

Park Street

A new concept restaurant and bar in a Grade II* listed building on Bristol’s famous Park Street required extensive internal renovation, and a striking new shopfront.

Holland Harvey Architects

Sanctuary Mews

The property forms part of a larger purpose built residential development called Sanctuary Mews in a Hackney conservation area, on a constrained site overlooked on all sides.

Our challenge was to create a modern family home, with open plan kitchen, dining and living space, and private study leading onto a courtyard garden.