Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Henning Stummel Architects Ltd


Henning Stummel Architects Ltd

Location London

Awards

2014 RIBA London award for Housing 2009 Grand Designs Award for ?Best Conversion? 2008 Daily Telegraph/Homebuilding and Renovating Award 2005 RIBA Building of the Year: London Region 2004 Housing Design Award

Project sectors

  • One-off Homes
  • Interior Design
  • Refurbishment and Extensions

Specialist skills

  • Self-Build
  • Sustainable Design

Services offered

Budget

  • Minimum
  • Maximum

Henning Stummel Architects Ltd

Shouldham Street

A timber extension to a listed Georgian townhouse.

Henning Stummel Architects Ltd

St Michaels Street

Renovation and conversion of a Georgian warehouse.

Henning Stummel Architects Ltd

The Workshop

Backland Redevelopment

Henning Stummel Architects Ltd

Tin house

Surrounding houses overlook this backland site, so we developed an inward looking courtyard house arranged around a tranquil pool. The design is a composition of pavilions that respond to the irregular boundary.