Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Fraher Architects Ltd


Fraher Architects Ltd

Location London

Facebook pinterest

Ethos

Our award-winning designs are creative and accessible; drawing from each project?s unique history, and working in harmony with the surrounding environment. We involve our clients in every aspect of the design process; sharing and listening to ideas. We use hand and collaged illustrations to present ideas throughout the project, to demonstrate and continually refine our designs.

Our Team - Fraher have great confidence in our employees who make our team; energetic, passionate people from diverse backgrounds with creative approaches to work and life.

Our Office ? Fraher offers an open environment in which to work. We believe that great, creative things are more likely to happen within a supportive and engaging office which champions individual and team successes alike.

Awards

Don't Move Improve 2017 : Lambeth Marsh House : Longlisted Don't Move Improve 2016 : The Lantern : Shortlisted Don't Move Improve 2016 : Cooks Kitchen : Longlisted Shortlisted for Don't Move Improve 2016 Shortlisted for AJ Small Project Award 2014 Shortlisted for AJ Sustainability Award 2014 Shortlisted for Australian Living Green Interior Award 2014 Shortlisted Don't Move Improve 2013 Runner up Don't Move Improve 2011/12 Winner International Design Competition 2011 Shortlisted AJ Small Projects Award 2010

Project sectors

  • Interior Design
  • Refurbishment and Extensions
  • Retail Interiors
  • Bars, Cafes & Restaurants
  • Sheds, Cabins & Outhouses

Specialist skills

  • Sustainable Design
  • Self-Build
  • Refurbishment

Services offered

Budget

  • Minimum no min
  • Maximum no max

Fraher Architects Ltd

Mons Cheesemongers

Mons Cheesemongers is located on Lordship Lane, a prominent food destination in South East London. Mons import traditionally made cheeses from France & Switzerland, ripened in the cellars at St Haon le Chatel. Fraher focused on the internal spacial layout and shop front. The design approach utilizes sympathetic materials which reflect traditional maturing rooms.

Fraher Architects Ltd

Spiritland

Situated in a double ground floor unit within the listed Granary Building in Kings Cross, Fraher have completed this project in collaboration with Spiritland.

Spiritland is a new music brand founded in London, built around excellence in culture, curation and listening. A unique hi-fidelity, hand-built sound system delivers an unparalleled audio experience with a cultural and musical programme to match. Spiritland re-frames the bar and listening experience, delivering drinking, dining, socializing and musical enjoyment in a relaxed setting.

Fraher Architects Ltd

The Etch House

The Etch House re-examines the layout of the traditional Victorian terrace house. A modern floor plan sits within the old house walls, hidden behind the retained street elevation.

Fraher Architects Ltd

The Ladder Kitchen

The owners of this large detached Victorian House, wanted us to work on designs for the building that would open up the internal rooms to provide large entertaining spaces. The property is located in a conservation area and had been divided into 3 flats previously. The clients wished to re-instate the property as a single family home.

Fraher Architects Ltd

Fan House

The brief was to maximise the space internally, whilst providing a loft and rear extension to increase the footprint of the building.

Fraher Architects Ltd

Pier House

A handsome period house situated in South West London, Pier House benefited from a wide plan maximised from a single storey side return and rear extension.

Fraher Architects Ltd

The Cooks Kitchen

The Cook's Kitchen project involved the lower ground
floor refurbishment and rear extension to a flat in
North West London.

Fraher Architects Ltd

The Jewell Box

Intended for a reputable silversmith and QC the Jewel Box brief called for complete renovation and extension to provide a dining area and garden room. This Grade II listed building is located in the prominent Colebrook row conservation area.

Fraher Architects Ltd

Pommery Champagne bar, Park Lane

The client approached us asking to deliver concept ideas for the refurbishment and re-modelling of the Pommery Champagne Bar in the Park Lane Hilton.

Fraher Architects Ltd

Quality Chop Shop

Fraher Architects worked on the design proposals for the counter space, produce display and lighting arrangement for the food shop and butchers. Fraher and Co completed the fabrication and installation of the joinery.

Fraher Architects Ltd

The Green Studio

Sited opposite the Butterfly House, The Green Studio is a garden based creative home work space for our Architectural Practice. Situated in South East of London the building was driven by the directors need to balance a young family with an increasing workload.

Fraher Architects Ltd

The Lantern

‘The Lantern’ project involved the complete basement,
ground and first floor extension and refurbishment
of a Locally Listed Residential Building in South
West London.