Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Congratulations!

You've reached your limit of architects. Please notify them or reset to carry on searching.





Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Welcome to Architects' Republic

Please check your email to activate your account.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          




dn-a architects

London - UK

linkedin pinterest

Project sectors

  • Office Base Build
  • Office Fit-out
  • Bars, Cafes & Restaurants
  • Gyms & Sports Facilities
  • Public Spaces
  • Urban Design
  • Studios and Workshops

Specialist skills

  • Sustainable Design
  • Historic Restoration
  • Refurbishment
  • Masterplanning

Services offered

Full architectural service, Interior design, Feasibility, Planning application, Renders & CGIs, Technical drawings, Masterplanning

Budget

  • Minimum 5000000
  • Maximum 50000000

dn-a architects

Colton Square

Occupying a significant 1.5 acre site in the city centre, the redevelopment of the former Charles Street Police Station in Leicester offered an opportunity to rejuvenate the wider area. The project brief included upgrading and extending an existing listed building, adding an extension and a new office and residential block to provide high quality office space and housing.

dn-a architects

Foxglove Hotel

The MOLEWA International Design Competition invited proposals for part of the Flower Ocean/Huayan Township Masterplan in Jiangxi Province, China. Our design, the “Living Pods in the English Garden”, was a three-star, 286 bedroom hotel with a total floor area of 10,500sq m.

dn-a architects

Majestic House

Our vision for this 2.45 acre site in Staines was to create a high quality 21st century sustainable business destination. The area was an emerging office precinct and our design looked to provide a ‘heart and sense of place’ for this area of Staines.

dn-a architects

One Station Square

Our brief was to modernise the interiors of One Station Square, an under-used 1970s office block in Bracknell, increasing its attractiveness to occupiers.
We wanted to provide something completely new for the Bracknell office market and a major contributor to this goal was the removal of the suspended ceilings to expose the ‘potted’ soffit. This creates the impression of larger spaces.

dn-a architects

One Valpy

Marketing One Valpy as a contemporary, urban workspace with five-star service required a design to match. We took this 1980s building in the centre of Reading which had been vacant for some years and carefully targeted the design interventions to produce an effective, yet economically viable scheme.

dn-a architects

Thames Tower

The redevelopment of this tired 1970s building next to Reading station has created an elegant new landmark for the town centre. We stripped the building back to its frame, added four storeys and squared off the chamfered corners, a technically challenging process which required the integration of architecture and structural engineering design.

dn-a architects

The Ark

Changing the Ark from a single occupier corporate headquarters to a modern working environment suitable for multi-occupancy required a sensitive approach which re-ordered the interior whilst respecting the design intent of the original.

dn-a architects

The Charter Building

With floorplates of an acre and ceiling heights up to four metres, maximising the flexibility of layouts and providing visual interest within these huge volumes were critical to our re-engineering of this under-used 1980s development.

Our solution sees the introduction of a 100-metre long ‘street’ in the heart of the building, providing pockets of space for waiting or meeting.

dn-a architects

The Exchange

The Exchange was a 17 acre town centre regeneration scheme. We were selected through a two-stage national competition and were chosen as one of five finalists to develop our concept in detail together with a financial bid.
Our vision for the Exchange focused on re-establishing the urban grid and city grain, together with reconnecting the site to the surrounding streets. A series of major new public spaces would form a new ‘heart’ for the town centre and provide a focus for civic renaissance.

dn-a architects

Unilever HQ

Unilever’s UK headquarters is in Leatherhead in Surrey in a building we designed for them around 10 years ago.
Occupying a former industrial brownfield site, the design of the 204,000 sq ft office complex required a sensitive and sustainable approach which acknowledged the adjacent green belt. The three-storey office building is set over a podium deck which, by utilising the existing topography on the site, has allowed the required car parking provision to be largely concealed.