Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Archio Ltd

Archio Ltd

London

Archio Ltd - Wimpole Street

Archio Ltd

Archio took a light-touch approach in this Central London office refurbishment, which provides free-flowing work space and meeting rooms for two investment companies.

 



 



 



 



 



 



 



This central London office refurbishment takes a light-touch approach to provide free-flowing work space and meeting rooms for two investment companies. The well-lit spaces at the front of the building are enhanced with bright tones and bespoke lighting design, whilst the spaces to the rear are made more atmospheric with a dark grey palette.

The main part of the refurbishment was the provision of five bespoke joinery units to create additional storage. Built using three-ply laminated timber and dark grey MDF, these units were designed by Archio to suit the specific storage and display requirements of the two clients, and to give visual continuity throughout the space.

The result is an unfussy contemporary office space that maximises the natural lighting conditions of the Edwardian building.

Word from the architect

The well-lit spaces at the front of the building are enhanced with bright tones and bespoke lighting design, whilst the spaces to the rear are made more atmospheric with a dark grey palette.