Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Andrew Wood Associates - Reeves House, Clapham

Andrew Wood Associates

At the time of purchased, Steve & Karen’s new home didn’t work well. The ground floor was all but cut off from the rest of house, the spaces badly flowed and the garden was hard to access. We were asked to open the house up, modernise it, improve the relationship between the house and the garden and to create a family living zone over the bottom two floors that brought the family together even when they were in different rooms or on different floors.

Photographs by

Paul Smoothy


 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



We created openings in walls, removed sections of floor, created a balcony, a mezzanine and a window in the floor. We re-orientated and redesigned the staircase and opened the house up to the garden. The garden has become another room to be used rather than something beyond the house and the building is now filled with light and elegant detail.

Construction was completed in 2009 and the main contractor was Guildcrest Construction.