Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Alexander Martin Architects

Alexander Martin Architects

London

pinterest

Alexander Martin Architects - INVERNESS TERRACE

Alexander Martin Architects

Photographs by

Richard Chivers


 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



AMA were appointed as interior architect for a new residential development of twenty flats in Bayswater, W2. The works focussed on the design of the main entrance and lobby, the circulation spaces and the layout and design of the apartments together with landscaping elements of the scheme.

An inviting entrance was created to the main lobby with a cantilevered copper canopy hovering above reflecting pools and a large plate glass window. Once inside residents and visitors are greeted with a rich material palette of marble, grey oak and Indian Rosewood used to define the main lobby spaces, while a dramatic light hangs as an art piece in the centre, simultaneously creating a space to move through and to arrive, pause and reflect.

The palette continues throughout, with contrasting materials in the circulation spaces, leading to the individual apartments where large windows look out to Lubetkin’s listed Hallfield Estate.