Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Alexander Martin Architects

Alexander Martin Architects

London

pinterest

Alexander Martin Architects - DISTILLER OFFICE

Alexander Martin Architects

Photographs by

Richard Chivers


 



 



 



 



 



 



 



 



 



To transform a former West London brewery into the headquarters for a record company. The client wanted a dynamic workspace that is flexible and informal – in keeping with the spirit of the company and its musical heritage – with a variety of break out areas and meeting spaces for its energetic team, ultimately creating a lively working environment.

AMA devised a horizontal slot through the main wall to integrate the various spaces and to create a central focus surrounding the main sound-proofed meeting area. This intervention acts a catalyst for creativity. The interior design consists of simple desk and storage areas created with bespoke joinery and a curated collection of stylish furniture from Tom Dixon, Maarten Van Severen to Vitra and B&B Italia. The look and feel was kept in tandem with the record label branding and the project delivered to a tight timescale.