Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Alexander Martin Architects

Alexander Martin Architects

London

pinterest

Alexander Martin Architects - COUVERTURE & THE GARBSTORE

Alexander Martin Architects

Photographs by

Richard Chivers


 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



Couverture & The Garbstore is a cult lifestyle destination store in London’s Notting Hill. AMA were appointed to redesign select areas throughout the store. Retaining a strong brand identity was key to the ?nal look and feel of the project. AMA worked closely with the client to develop a bespoke Okoume plywood display system alongside mirrored walls to enhance the sense of space. Plywood benches are used for extra storage as well as to exhibit key fashion items. Installed on the ground ?oor is the same bespoke garment display system however to subtlety re?ect the style change of the women collection, AMA used brass as the main material to wrap the pro?le of the pegs and shelves.

The kitchen and storage areas located in the basement were also refurbished. A geometric grid of classic white square tiles with black grout was used to punctuate space in the kitchen and bathroom areas; whilst linear shapes and subtle colours were added to give depth and reinforce the brand aesthetic.