Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Alexander Hills Architects ltd. - Dashing Tweeds Store

Alexander Hills Architects ltd.

Retail fit-out for an innovative British fashion company

 



 



 



 



 



 



 



 



 



Dashing Tweeds are an innovative tweed design and fashion company and wanted a cool new HQ in Marylebone. Set over ground and basement, the space was in a terrible state from a long-term tenant. The brief called for a design based on an ‘art collector’s drawing room’ - a space where eclectic applied and visual arts meets clothing. The design responded to this by creating three sections in the shop, demarcated by wall colour, into which objects were curated to guide, intrigue and display items and the lifestyle they encouraged. AH-A was asked to undertake the complete fit-out of the space along with a number of commissioned furniture pieces.