Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



Adam Knibb Architects

Adam Knibb Architects

Winchester, UK

Facebook linkedin pinterest

Adam Knibb Architects - Pooley House, Hayling Island (JPA)

Adam Knibb Architects

Contemporary new build house to frame views across Chichester Harbour.

Pooley House, completed whilst at JPA

Pooley House, completed whilst at JPA 



 



 



 



Completed whilst working at John Pardey Architects, Adam Knibb was the project architect from inception.

Lying on the South East corner of Hayling Island with views across Chichester Harbour, the client’s active lifestyle in watersports was incorporated in the design to take advantage of these views whilst also provide adequate amenity space for their hobbies. The open plan first floor living area sits within a cedar clad box which has been developed with balcony access to sit at right angles over the base which, in contrast is a white rendered box. Linked with a glass ‘lantern’ over the staircase to the north elevation the bedrooms on the ground floor all have views and access across the garden.

Credit: John Pardey Architects, photos by James Morris.