Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



ABHRA

ABHRA

London

Facebook pinterest

ABHRA - Red Copse

ABHRA

Two storey extension and loft conversions with swimming pool, office and master suite

Photographs by

Alex Bilton


 



 



 



 



 



Word from the architect

We were approached by the clients transform their early 20th century arts and crafts building into a modern home fit for open plan living. We proposed two distinct massing elements to break up the new volumes. A two storey pitched roof element containing master suite and kitchen that echoes the forms of the existing gable and a lower one storey building containing a pool, gym and office that frames the garden. Each volume is separated by large expanses of glazing.

The first phase of the project, which is nearly complete, included added a large dormer to the roof to add two bedrooms and a cinema room.