Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



THANK YOU!

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 48hrs. In the meantime, why not continue browsing our amazing community of architects.


Please verify your email

Thank you for signing up to Architects' Republic. Once your brief has been submitted for review, please take look out for a verification email to confirm your email address.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

Please make sure you understand and accept our terms before using this site and showing interest in this opportunity.


  I agree to the Terms and Conditions outlined by Architects Republic.          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



AAVA

AAVA

London, United Kingdom

AAVA - Kidbrooke Extension

AAVA

Refurbishment and rear extension on an existing building.

View towards garden

View towards garden 



Living / kitchen

Living / kitchen 



Entrance hall

Entrance hall 



Entrance

Entrance 



A refurbishment of a 1930s semidetached house to accommodate a generous kitchen and dining area.

Large expanses of glazing to the rear facade of the extension help to ensure a strong connection between inside and outside.Seating is created in the deep window reveals which, along with storage underneath, makes use of every bit of space in the new part of the home.

Use of oak in the entrance area as both flooring and cladding help to create a warm contemporary interior that is home to a large family - and their dog...!
The staircase leading to the bedrooms on the upper floor is also crafted from oak, with a large rooflight creating a welcoming and homely feel to the house.