Congratulations!

You have chosen your winner. We will now notify all the other architects. We will contact you soon.



Thanks

Your project brief has now been submitted for review and our dedicated advisors will be in contact within the next 24hrs.


In the meantime, check out our amazing community of architects and start creating your list of favourite projects. This will let the architects know what sort of design you love.



Please verify your email address

Thank you for signing up to Architects' Republic. Please look for a verification email in your inbox and click the link to continue.

It looks like you have already signed up. Please to continue

Your account has not been verified yet. Please check your email and click link provided to verify your account.


Welcome to Architects' Republic.


An activation email has been sent. Please check your email.


Your account has been verified but has not yet been activated. We will be in touch shortly.


Password reset

Enter your email. We will send you a password update link.

 
A password reset link has been sent. Please check your email.

Login

 

Create Client Account

 
 

By showing interest in this brief - please confirm you agree to our Terms and Conditions.


  I agree to terms          


Thank you

We are pleased to confirm we have received your submission and we will be in touch once the client has made their decision.



AAVA

AAVA

London, United Kingdom

AAVA - California House

AAVA

6 bedroom detached dwelling in London.

Master bedroom

Master bedroom 



Rear Garden

Rear Garden 



Rear patio

Rear patio 



Staircase

Staircase 



Kitchen

Kitchen 



The accommodation comprises 6 bedrooms, 4 with en-suites and dressing areas. The entertaining, dining and kitchen areas are all open plan and lead out to the beautifully manicured 70 foot landscaped garden., built over basement, ground and first floors. The house sits on the site of a former bungalow and is located in the Cator estate conservation area in Blackheath, Greenwich.

The house is clad in vertical baked pine timber strips and trimmed with anodised silver panels, a 4m long cantilevered canopy signifies the discreet entrance door. Internally a simple palette of materials is used - oak panelling and bespoke oak staircases along with light grey resin and oak flooring.

Externally the high timber fencing is continuously illuminated along its length and the gardens extensively planted with wild grasses and pleached trees.