Chapel Place Gallery

Post Image

Location: Tunbridge Wells

Client: Private

Project Year: 2015

Cost: £0 - £100k

We were commissioned to produce a concept design for the full refurbishment and fit-out of a new contemporary art gallery near the Pantiles in Tunbridge Wells.

The interior design consisted of new spatial arrangement proposals, bespoke display cabinets and furniture, reception desk, stairs, lighting and finishes.

We worked closely with the clients to ensure our proposals reflected their aspirations for the gallery, and provided both concept and technical drawings to enable them to realise the new space.

Post Image

Basement gallery space with existing exposed floor joists and metal staircase

Post Image

New steel framed balustrade

Post Image

Exposed original structure leading to office area

Post Image Post Image Post Image Post Image