1930’s Residential renovation & extension

Post Image

Location: Fenwick Grove, Peckham

Client: Private

Project Year: 2015

Cost: £100k - £500k

The clients wanted to create a large family room that groups together cooking, eating and living activities. Under Permitted Development, and using the Neighbourhood Consultation Scheme, a 4.5m rear extension was added which, together with extensive internal modifications, creates a new social heart for the home.
The existing loft was completely re-configured and modernised to combine two existing bedrooms into a Master Bedroom with ensuite shower room. A full-width aluminium curtain wall system with high performance glazed units reflect the sky and trees to the rear of the site adding an ethereal quality to the full-width modern dormer.

Post Image

Post Image

Post Image

Post Image Post Image Post Image