Copperfields

Post Image

Location: Dartford

Client:

Project Year: 2016

Cost: £500k - £2m

We have reinvented 15,000 sqft of underutilised commercial space in Dartford’s town centre to create 13 contemporary, timber-clad apartments in a development that has revived and redefined the previously, underutilised public realm.

The apartments are situated on the first floor of a two-storey block with a new sculptural larch staircase introduced to improve access to the apartments. The timber cladding is extended across the development, to bring cohesion and fluidity to the design and to create a new focal point for the area. Featuring oversized rooflights, each apartment is flooded with natural light to the living spaces accentuating the textures and materiality of the interiors.

Post Image

Post Image

Post Image

Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image