Five Shades of Grey

Post Image

Location: Shoreditch, EC1

Client: Private

Project Year: 2015

Cost: £100k - £500k

We undertook the refurbishment and re-configuration of a central London apartment for an author with high design aspirations. Our proposals included bespoke designs for the staircase, bathroom and kitchen to create a series of highly contemporary spaces for a very happy client. Our services included concept design through to on-site supervision to deliver the project to completion.

Post Image

The sociable kitchen overlooks the main living space

Post Image

Exposed structure in the open plan space

Post Image

Exposed painted floorboards in the open plan living space

Post Image Fold back doors opening into the hallway Post Image The slatted oak staircase set within the dark painted hallway Post Image Bespoke hallway joinery unit Post Image Fold back doors conceal coat and shoe storage in the hallway Post Image Exposed roof structure on the upper bedroom level Post Image Recessed lighting and a mirrored door in the shower room