Soho Rooftops

Post Image

Location: Soho, London

Client:

Project Year: 2015

Cost: Over £2m

This project will see three adjacent buildings on a vibrant corner of Soho remodelled to create new restaurant and retail space at ground level, upgraded workspaces across four floors and an additional sculptural rooftop level. By strategically remodelling the building’s light wells and replacing two existing building cores with one, we will reinvigorate the existing office space and increase valuable shop-frontage to the street.

The new copper rooftop has been made possible through relocating the building’s services and is sculpted from cross-laminated timber. The voluminous workspace will have access to an outdoor terrace with views over London and will create a striking silhouette with minimal impact to the dense urban surroundings.

Post Image

Post Image

Post Image

Post Image Post Image Post Image