Calderwood

Post Image

Location: Bathwick

Client: Private Individual

Project Year: 2012

Cost: N/A

This detached house was originally constructed in 1965 and is located on a suburban street close to the centre of Bath. The clients bought the property with the desire to upgrade and extend the accommodation to suit their growing family. The new alterations have a minimal impact on the front of the house, instead providing a dramatic transformation of the living spaces at the rear and improving their connection to the garden. This has been achieved by extending outwards and to the side which, with the removal of the existing external and internal walls at ground level, creates a generous open plan living space. An additional bedroom at first floor was also provided and the rest of the house was refurbished to a provide a thoroughly modern and more energy efficient living environment.

Post Image

Post Image

Post Image

Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image