Mayfair Apartment

Post Image

Location: London

Client: Confidential

Project Year: 2013

Cost: N/A

C.F. Møller developed a proposal which refurbished and transformed a two bedroom Mayfair apartment in London.
The internal layout was improved, swapping the location of the second bedroom with the kitchen, so that an open plan space was created with kitchen, dining and living areas all flowing into each other.
C.F. Møller created a more modern look for the apartment by replacing carpets with timber flooring, and completely modernising internal bathrooms and services.
The energy usage was reduced by replacing the existing sashes with double glazed units and installing a modern low energy boiler.
As the apartment is located in the Mayfair Conservation Area, planning permission for the replacement of windows and new skylight had to be obtained.

Post Image

Bathroom view

Post Image

Kitchen detail

Post Image

Bathroom detail