Highbury Hill

Post Image

Location: London

Client:

Project Year: 2012

Cost: £100k - £500k

Refurbishment and extension of an existing, semi-detached Victorian house in Highbury, home to a musician couple. The house is 5 stories, including the lower ground floor, and was previously divided up into separate flats.

The proposal is to return the house into a single family dwelling, introducing a lower ground floor extension and a terrace to the third floor. The ground floor will be opened to form an open plan living, dining and kitchen space, bedrooms on the first floor, and an impressive master bed, bath and study occupying the second floor.

In order to allow the couple to work from home, a recording studio will be introduced into the lower ground floor. Both the front and rear garden will be redesigned to extend the house outdoors.

Post Image

Master bedroom 1

Post Image

Lighting installation

Post Image

Master bedroom 2

Post Image