Guntons Atrium

Post Image

Location: Norwich, Norfolk

Client: Norwich University of the Arts

Project Year: 2014

Cost: N/A

The Guntons Building is a key building on the Norwich University of the Arts campus. Before our intervention it was dark, dated and difficult to navigate. By inserting a large glazed atrium at the heart of the building we have utterly transformed its appearance and usability. A striking steel staircase now connects departments that were once separated, while daylight is brought deep into the creative studios. The atrium gives the building a strong contemporary identity, and allows staff and students to interact more easily. A refurbished entrance offers a more welcoming presence for the University and a friendlier face to passers by.

Post Image

Post Image

Post Image

Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image