Feeringbury Barn

Post Image

Location: Essex

Client: Anonymous

Project Year: 2012

Cost: N/A

A radical restoration and conversion of a Grade II listed timber barn on a working farm into a large family home and artist studios. The project used innovative construction techniques to meet conservation officers’ requirements to retain an industrial aesthetic while creating a hugely successful and sustainable building. A key feature is large rooflights concealed within the roof, which allow light to fill the building while remaining invisible from outside view. Recycled and reclaimed materials have been used extensively to complete a fascinating and remarkable building.

Post Image

Post Image

Post Image

Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image