Spixworth Road

Post Image

Location: Norwich

Client:

Project Year: 2013

Cost: N/A

The previous single glazed conservatory was replaced with a more robust, single story extension.

This provided a new cooking and dining space which is well insulated and provides accommodation that can be used in the winter. A large area of glazing takes advantage of views into the existing mature and well maintained garden.

The extension, combined with minor internal alterations also gives the ground floor more harmonious circulation and access to the garden. Crisp and simple contemporary details are used throughout, as a counterpoint to the traditional themes found in the main building.

Crisp and simple contemporary details act as a counterpoint to the traditional themes found in the main building.

Post Image

Spixworth Road Conservatory

Post Image

Spixworth Road Conservatory Internal Space

Post Image

Spixworth Road Conservatory Internal Space