Spitalfields House

Post Image

Location: Spitalfeilds, London

Client: Private

Project Year: 2012

Cost: £0 - £100k

The aim of this project included the rearrangement of the accommodation to
make the most of the open aspect to the south to bring more light into the house.
It also included the provision of additional space on a new basement level.
With the northward orientation of the front facade, the proposal sought to create
a new south facing conservatory space allowing a greater sense of openness and
light to reach deep into the plan of the house at ground and first floor levels.
Above, at first floor level, additional usable space was created through the addition
of a principal drawing room, which overlooks the conservatory space.

Post Image

Post Image

Post Image

Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image Post Image