Benbow House

Post Image

Location: Southbank, London

Client: Confidential

Project Year: 2013

Cost: Over £2m

The project comprised the complete reconfiguration of an existing flat within a newly built residential block on the South Bank next to the Globe Theatre to capitalise on the location and spectacular views of the Thames and St.Paul's Cathedral.

The interiors were carefully laid out to create an elegant sequence of spaces, enormously enhancing the sense of space within the flat while minimising circulation areas. Finishes included curved leather clad walls and columns, Portland stone worktops and benching and high quality marble and glass mosaic finishes with the bathrooms. Bespoke furniture completes the highly crafted and very individual interior, tailored exactly to the aesthetic taste and practical requirements of the owners.

Post Image

Post Image

Post Image

Post Image